Paprika's...

Peppers Unlimited BV is de moderne paprikakwekerij van Wilbert en Margriet van den Bosch. In 2005 verhuisden zij met hun gezin van Moerkapelle naar de Koekoekspolder om daar een nieuw bedrijf te vestigen. In de huidige kwekerij van 13.5 hectare groot (ongeveer 27 voetbalvelden!) telen zij jaarlijks 25 miljoen gezonde, gele paprika’s . Maar weinig producten zijn zo gezond als paprika. Paprika’s zitten boordevol vitaminen en mineralen en bevatten maar weinig calorieën.

De kwekerij werkt volgens de laatste eisen en wensen van de grootwinkelbedrijven. Zo zijn zij Eurep-Gap en hygiënecode gecertificeerd en produceert zij met maximale inzet van biologische bestrijders (beestjes tegen beestjes) in plaats van gewasbeschermingsmiddelen. Ook teelt men in de kassen los van de grond en wordt het gietwater gerecirculeerd. Hierdoor wordt het milieu niet belast met meststoffen. 
Dankzij de extra inspanningen op het gebied van duurzaamheid en milieu hebben Wilbert en Margriet het Milieukeurmerk certificaat mogen ontvangen. De paprika’s van de familie Van den Bosch zijn verkrijgbaar als streekproduct uit de IJsseldelta maar worden ook onder de merknaam PaprikaXL, geëxporteerd naar Duitsland, Italië, Japan, Engeland, Amerika en Canada.

Want anderen over ons zeggen...

Volg ons...

Volg ons, of neem contact met ons op via onderstaande kanalen...

...of kom eens gezellig bij ons langs...

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens Kaartgegevens ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Middenweg 7, 8271 RP IJsselmuiden  038-344 7179