Gebroeders Vahl

Tuinderij Vahl is al meer dan zestig jaar gevestigd in tuinbouwgebied ‘Koekoekspolder’ in IJsselmuiden. Bijzonder aan het familiebedrijf is dat de kassen waarin de smaakvolle komkommers en tomaten groeien, verwarmd worden met duurzame aardwarmte. Hierdoor wordt er 80% minder aardgas gebruikt en is de co₂-uitstoot flink afgenomen. Kwaliteit, milieu en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten van de tuinderij.
De komkommers en tomaten van tuinderij Vahl zijn gezonde, smaakvolle producten die op biologische wijze worden geteeld. Voor de bevruchting van het gewas zet men hommels in en de meeste plagen worden bestreden met natuurlijke vijanden. Deze hebben geen schadelijke invloed op gewas of product en de natuurlijke balans in de kas wordt gewaarborgd.
De komkommerplanten in de kas worden vier keer per jaar gewisseld. Zo kunnen er altijd producten van een zeer hoge kwaliteit geleverd worden. Na het oogsten worden de komkommers en tomaten snel klaar gemaakt voor transport. Zo blijven zij voor de consument nog lang vers en houdbaar.

Want anderen over ons zeggen...

Volg ons...

Volg ons, of neem contact met ons op via onderstaande kanalen...

...of kom eens gezellig bij ons langs...

Hartogsweg 6
8271 PE IJsselmuiden