Campereilander

De Campereilander kaas wordt gemaakt van melk die afkomstig is van de melkveebedrijven van de families Schutte en Steenbeek op het Kampereiland. De vruchtbare kleigronden waarop de koeien van het Kampereiland lopen, zijn ontstaan uit de voormalige Zuiderzee met zout water. 
De mineralensamenstelling van de kleigrond beïnvloedt de kaaskwaliteit positief, net als veel weidegang. De romige Campereilander kaas smaakt anders dan anders. Campereilander Kaas is een kaas zonder kunstmatige toevoegingen. Er worden geen kleur- geur -en smaakstoffen aan toegevoegd.
De kaas wordt gemaakt in de ambachtelijke kaasmakerij van Klaverkaas. Alleen melk die voldoet aan de hedendaagse strenge eisen wordt bij Klaverkaas in het zuivelproduct verwerkt. Bovendien werken zij met vaste leveranciers. De productie van de kazen geschiedt volgens de normen van deze tijd. Het persen, het kruiden en het koelen gebeurt met de modernste technieken.

Want anderen over ons zeggen...

Volg ons...

Volg ons, of neem contact met ons op via onderstaande kanalen...

...of kom eens gezellig bij ons langs...

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens Kaartgegevens ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
   Middendijk 1, 8267 AK Kampen    038 - 338 8027